Μέρα 77 – Εγκάθετος Vs Αφελής

ropaliesO Εγκάθετος είναι ‘αυτός που σκόπιμα τοποθετείται κάπου, εκτελώντας πιστά συγκεκριμένες εντολές, συνήθως για την επιδοκιμασία ή την αποδοκιμασία προσώπων‘. Είναι αυτός `που έχει τοποθετηθεί κρυφά΄.
Ο Αφελής είναι ‘άνθρωπος όχι ιδιαίτερα έξυπνος, που δεν σκέφτεται τα πράγματα σε βάθος ή που αφήνεται και εξαπατάται από άλλους’.

Επειδή σε κάποια στιγμή πρέπει να συμφωνήσουμε σε ένα από τα δύο – δεν υπάρχει τρίτο.

Βρισκόμαστε στο 3ο χρόνο δημόσιας παρουσίας/ προβολής του θέματος ‘Σώρρα’ και μέσα από τη πάροδο του χρόνου έχει μαζευτεί σωρεία αποδεικτικών στοιχείων.
Όποιο εργαλείο και αν ψάξεις συνοδεύεται με τα αποδεικτικά του – έτσι λειτουργεί και το νομικό σύστημα αλλά και η κριτική σκέψη των ελεύθερων ανθρώπων.

Εγώ φυσικά δεν έχω δει τα ομόλογα του Σώρρα αλλά μπορώ να πω Ειλικρινά μετά από τόσο καιρό ότι δεν υπάρχει καν λόγος για να τα δω – βλέποντας τα μιάσματα της άλλης πλευράς έχω πλέον πειστεί 100%.

Να προσθέσω ακόμη ότι κατανοώ τώρα το θυμό και φρασεολογία του Σώρρα απέναντι στα ‘μιάσματα’ επειδή την ίδια αντίδραση βιώνω και εγώ – σκέψου πόσο μάλλον ο ίδιος που στέκεται στη πρώτη γραμμή μόνος εδώ και τόσα χρόνια – και ποιός ξέρει πριν πόσα χρόνια ξεκίνησε ο ‘δικός’ του αγώνας.

Όσες αποδείξεις υπάρχουν από τη μια πλευρά – τόσες ψεύτικες πλάνες υπάρχουν από την άλλη πλευρά.
Οι εγκάθετοι χρησιμοποιούν τις ίδιες τεχνικές εδώ και τόσο καιρό και ενώ έχουν για όλα τις απαντήσεις – για κάποιο περίεργο τρόπο στο δικαστήριο της 28ης Ιουνίου δεν εμφανίστηκε κανείς…

Δικαστήριο 28/6/2013:
Η απόφαση δικαστηρίου δεν θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο στο παρών στάδιο για λόγους  που εγώ δεν γνωρίζω.
Δεν είμαι δικηγόρος για αυτό και δεν γνωρίζω τις νομικές διαδικασίες – γνωρίζω μόνο ότι βρίσκεται αναρτημένο εδώ, http://www.endcyprusdebt.com/courtorder/.
Γνωρίζω όμως ότι ο κ.Γεωργιάδης ενώ δεσμεύτηκε δημόσια σε κανάλι (υπάρχει το απόσπασμα στο διαδίκτυο) να αποδείξει την ενοχή του Σώρρα – δεν εμφανίστηκε ούτε αυτός στο δικαστήριο αλλά ούτε και ο δικηγόρος του.
Πήγε μόνο ο κ.Δαραβίγκας με άλλον έναν, χωρίς καν να παρουσιάσει στοιχεία εναντίον του Σώρρα.
Ο Σώρρας από την άλλη κατέβηκε με τους τραπεζίτες και νομικούς του.

Τώρα αυτό από μόνο του δεν σου λέει κάτι;

Αν ήταν απατεώνας θα τον άφηναν ελεύθερο; Δεν θα τον έκλειναν μέσα, αν μπορούσαν; Ξέρεις πόσες ευαίσθητες πληροφορίες δημοσιεύει εδώ και τόσο καιρό στο διαδίκτυο μέσα από τα μπλόγκ και τις συνεντεύξεις;
Κατανοείς ότι έχει τόσους μήνες (χρόνο+ στη περίπτωση της Ελλάδας) που κατατεθήκαν οι προτάσεις – οι επίσημοι δεν απαντούν και τα ΜΜΕ λασπολογούν την όλη προσπάθεια;

Υπάρχουν τόσα πολλά πρωτόκολλα και σε Κύπρο και Ελλάδα που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι δεν γνωρίζει!
Γνωρίζω ότι την επίσημη απόφαση δικαστηρίου την έχει η κα.Χαραλάμπους.
Δεν γνωρίζω τι διαδικασίες μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε δικηγόρος για να τη βρεί μόνος – το μόνο που μπορώ να κάνω για σένα είναι όταν ξανάρθει στη Κύπρο να σας φέρω σε επαφή και να τα πείτε.

Τι θα αλλάξει όμως για σένα;
Αν τα στοιχεία που είδες, μαζί με τα ήδη δημοσιευμένα, καθώς και η άγνοια των επισήμων και η λασπολογία των ΜΜΕ δεν είναι αρκετά για να σε πείσουν τότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για τη περίπτωση σου.

O ‘Σωτήρας’ Σώρρας:
Ο Σώρρας δεν είναι ούτε σωσίας ούτε σωτήρας – εγώ πιστεύω πως είναι ένας άνθρωπος όπως εμένα και εσένα που βλέπει τη διαφθορά στο σύστημα.
Η διαφορά είναι ότι αυτός έχει στα χέρια του τα οικονομικά εργαλεία για να κάνει αυτό που εμείς δεν μπορούμε – να αποδείξει αυτό που δεν μπορούμε να αποδείξουμε εμείς στα τόσα χρόνια – ότι ζούμε σε ένα καθεστώς.
Και επιπρόσθετα δίνει άμεση λύση στο οικονομικό μας πρόβλημα αφού μέχρι στιγμής κατάθεσε 3 εργαλεία– μετοχή ανατολής/ 600 + 50 δις/ χρηματοδότηση Δήμων.

Ο Σώρρας έκανε αυτό που μπορούσε να κάνει – μας έδωσε τα εργαλεία/ αποδεικτικά της διαφθοράς.
Μόνος όμως δεν μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το καθεστώς. Εδώ αναλαμβάνουμε ευθύνηες όλοι εμείς και το μόνο που απομένει είναι να φωνάξουμε όλοι με μια φωνή – ο Σώρρας είναι το κοινό σημείο που όλοι μας πρέπει να σταθούμε.

Η χρηματοδότηση των 600 + 50 δις ήρθε με δύο όρους – λογιστικό και δικαστικό έλεγχο του χρέους – αυτό δεν σε βρίσκει σύμφωνο; Δεν είναι φυσιολογικοί όροι; Δεν θα έκανες τον ίδιο λογιστικό έλεγχο αν ήταν να αγοράσεις μια επιχείρηση; Κατά συνέπεια αν αποδειχθεί ότι το εξωτερικό μας χρέος είναι τόσο όσο λένε – δεν θέλεις να τιμωρηθούν αυτοί που τα πήραν; Επειδή εμείς δεν τα πήραμε…

Οπόταν όταν αποδειχθεί και επίσημα ότι όλοι μαζί τα φάγανε, από αριστερά μέχρι δεξιά, δεν νομίζω να τους έχουμε να μας κυβερνούν την επόμενη μέρα.
Τώρα το τι θα συμβεί μετά δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά και εμένα με προβληματίζει η μεταφορά από ένα καθεστώς σε ένα πολίτευμα – πως θα αλλάξει το σύστημα και κατά συνέπεια όλοι εμείς και πως θα λειτουργούμε μέσα από αυτό.

Μόνο εμείς μπορούμε να σώσουμε τον εαυτό μας αλλά πρέπει να μαζευτούμε πρώτα στο ίδιο σημείο και να φωνάξουμε όλοι μαζί.
Ούτε ο ίδιος ο θεός που λατρεύουμε τόσα χρόνια δεν μας έδωσε κανένα αποδεικτικό της ύπαρξης του. Και ενώ οι συνέπειες της οικονομικής μας κρίσης είναι οφθαλμοφανείς… συνεχίζουμε να έχουμε την ίδια κρίση!

Κατανοείς τουλάχιστον ότι εδώ και τόσο καιρό ακόμα συζητούμε για το ‘Σώρρα’ ενώ υπάρχουν τόσα πολλά που έχουμε να πούμε;
Αλλά όταν δεν συμφωνούμε στα αυτονόητα πως μπορούμε να συζητήσουμε όλα τα υπόλοιπα;;;

Quick test:
Το μόνο που απαιτείται είναι μια κόλλα και μια πέννα – ένα δημοψήφισμα όπου υπογράφεις αν αποδέχεσαι ή όχι τη πρόταση Σώρρα.
Ο ‘σωρραίοςςςς’ είναι αυτός που αποδέχεται τη πρόταση ενώ ο αφελής είναι αυτός που δεν την αποδέχεται.
Ο εγκάθετος είναι αυτός που δεν υπογράφει καν… επειδή αυτός γνωρίζει ήδη για τη γνησιότητα της πρότασης ;)

Είναι ζήτημα χρόνου να λάμψει η αλήθεια και να αποδειχθεί η γνησιότητα της πρότασης αλλά και η δική μας. Ένα θετικό με τα δημοσευμένα μπλόγκ είναι το ότι παρέχουν αποδείξεις για τη κρίση του καθενός.

This entry was posted in Α.Σώρρας and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Οι σκέψεις μου